Design & Engineering

Onze R&D afdeling is volledig toegerust om de uiteenlopende engineering vragen van klanten te beantwoorden.  

Wij kunnen een groot aantal diensten en vaardigheden aanbieden, waaronder:

Testfaciliteiten  

Onze testmogelijkheden voor bevestigingsmiddelen worden in vier categorieën ingedeeld.

oppervlakte 

behandeling 

maatvoering 

applicatie testen 

treksterkte 

Illustratiedisciplines

Desktop engineering in 2D & 3D industriële standaardnorm, CAD Software 

Solidworks 2006

3D Mechanisch design oplossingen 

3D vormgeving 

Analyse tools 

Data management oplossingen 

Illustratie en specificatiecreatie & beheer

AutoCAD 14 

Wereldwijd erkend bestandsformaat en tekeningondersteuning

Productrationalisatie  

Wij werken nauw samen met onze klanten om het huidige produktpakket te onderzoeken en te rationaliseren zodat wij u kunnen verzekeren dat u alleen de juiste producten voor uw bedrijf aanschaft, de kosten verlaagt en de efficiency vergroot.    

Klik hier als u wilt dat wij contact met u opnemen voor een offerte betreffende een volledige productrationalisatieonderzoek 

24-uur ondersteuning  

De technische website van TR Fastenings bevat technische informatie over duizenden producten. Deze site geeft onze klanten ook toegang tot de grootste gratis beschikbare CAD-bibliotheek van bevestigingsartikelen. Met ruim 20.000 configuraties in de bibliotheek kunt u het exacte formaat van de benodigde bevestigingsmiddelen bepalen en vervolgens het juiste formaat en model in één van de 27 verschillende 2D en 3D-formaten downloaden. In onder andere: AutoCAD, Catia, Pro/Engineer, SolidWorks, DXF, IGES en STEP.  

De project toolkit is ontworpen om het specificeren van bevestigingsartikelen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Wij weten dat de meeste engineers aan een groot aantal individuele projecten werken en dat deze projecten vaak bevestigingsartikelen bevatten. Met de Project Toolkit kunt u specificaties van bevestigingsmiddelen vanaf onze site opslaan in uw individuele projecten waardoor ze op een later tijdstip sneller kunnen worden teruggevonden. Met onze toolkit kunt u:

TR-artikelnummers aanmaken voor elk van de artikelen op onze site  

Items in projecten opslaan  

Meerdere projecten opstarten  

Deel uw projecten wereldwijd met uw collega's - het enige dat ze nodig hebben, is toegang tot Internet  

Snel verzenden van aanvragen aan TR   

Onze online produkt database is ontworpen om klanten te helpen bij het ontwerp en de montage van specifieke toepassingen.  

Overige hulpmiddelen omvatten de animatievideo’s die stapsgewijs handleiding tonen hoe onze TR-bevestigingsartikelen werken, de conversierekenmachine en toegang tot onze engineering nieuwsbrief die u op de hoogte houdt van het meest recente nieuws en de ontwikkelingen.  

Ondersteuning bij nieuwe projecten 

Een groot aantal bedrijven vergeet de bevestigingsmiddelen bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Een juiste keuze hiervan kan echter een enorm verschil maken in de totale assemblagekosten en de levensduur van het uiteindelijke product. 

Onze engineers zijn experts in mechanische montage en kunnen altijd het juiste bevestigingsartikel adviseren en zullen hierbij rekening hoduen met: kosten, assemblagemethode en krachten die verlangt worden. 

Klik hier voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij de ontwikkeling van een product