Vacatures

TR Fastenings, één van Europa's toonaangevende producenten en distributeurs in bevestigingsmiddelen, is op zoek naar de slimste en de beste werknemers. 

Wij nemen niet zomaar iedereen aan. Voor de juiste mensen bieden wij vacatures in een groot aantal disciplines. Waaronder: 

Verkoop – extern en intern 

Sales engineers 

Aankoop opslagplaatsen 

Logistiek

Administratie 

Kwaliteit  

Met 16 afdelingen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, 8 op het Euopese vasteland , 3 in Amerika en 9 in Azië kunnen wij bijna overal ter wereld vacatures aanbieden.  

Vul online onze vragenlijst voor personeel in. Alle velden zijn optioneel en de opgegeven informatie zal niet aan bedrijven buiten Trifast plc worden verstrekt.  

Zodra wij deze vragenlijst hebben ontvangen, zullen wij controleren of we een geschikte functie voor u hebben. Als dit het geval is, nemen wij contact met u op om de dingen verder met u te bespreken. Als dit niet het geval is, bewaren wij u in onze bestanden voor het geval dat een juiste vacature beschikbaar komt.  

Vul online onze vragenlijst voor personeel in (In English only)

Tenlaatste verzoeken wij u deze site nog wat te bekijken. Het omvat alles, van onze producten tot onze wereldwijd netwerk. Bekijk vooral ons financiële gedeelte eens. Het geeft u de garantie dat u "zaken doet" met een winstgevend bedrijf met een gegarandeerde toekomst