Productie & Kwaliteit

Een groot aantal van onze fabrieken is ontworpen om grote aantallen artikelen te vervaardigen volgens klantspecifieke tekening. Bovendien geven onze strategische samenwerkingen met andere belangrijke producenten ons de mogelijkheid om een uitgebreide reeks speciale artikelen aan te bieden, waaronder: 

Frees- en draaiwerk 

Koudvervormde producten 

Stansdelen

Wij leveren aan ruim 5000 bedrijven in alle soorten sectoren wereldwijd. Een groot aantal van deze sectoren heeft specifieke eisen wat betreft product- en kwaliteit. Het is onze taak om aan deze wensen te voldoen via een uitgebreid productaanbod en het bereik van onze kwaliteitserkenning.

Productie  

Onze produktievestigingen produceren 25% van alle onderdelen die wij verkopen. Als grootschalige producent zien wij het belang in van kwaliteit, kosten en consistentie. Wij garanderen dat de onderdelen op de juiste machines worden vervaardigd en in het juiste werelddeel om aan uw kosten en leveringbehoeften te voldoen.  

6 fabrieken   

ISO 9000 & TS16949 gecertificeerd  

Interne warmtebehandeling  

Eigen clean-room mat vacuumverpakking  

Interne verpakkingslijnen 

Capaciteit   

China:  2.500 m2 koudvervormde delen - 600 miljoen artikelen per jaar                  

Maleisië:  2.800 m2 koudvervormde delen - 800 miljoen artikelen per jaar  

Singapore:  3.400 m2  - koudvervormde specials - 1,4 miljard artikelen per jaar  

Taiwan: 4.200 m2 - koudvervormde delen - 2,4 miljard artikelen per jaar   

VK: 1.200 m2 - automaten draaierij - 80 miljoen artikelen per jaar  

In totaal heeft TR 14.100 m2 productieoppervlakte en produceert ruim 5 miljard artikelen per jaar. 

Kwaliteit  

De doelstelling van TR is om een hoogl niveau aanproductkwaliteit te leveren waardoor levering van foutieve produkten voorkomen wordt en het zero-defect principe wordt nageleefd.  

Specifieke kwaliteitsnormen van klanten kunnen ook worden geleverd indien gewenst. De middelen om deze hogere kwaliteitsnormente bereiken zijn bijv. elektronische PPAP, leveranciers-ontwikkeling, strategische sourcing evenals cal/camera/laser& roller sortering. 

Certificeringen   

ISO 9001 : 2008

ISO/TS 16949  

ISO 14001 : 2004   

Health & Safety conform OHSAS 18001  

BS EN9120 : 2005

Overige diensten 

Kitting   

Een groot aantal producenten levert bevestigings- of montagekits bij hun uiteindelijke producten. Het produceren van kits kan veel tijd en mankracht kosten die wellicht beter ergens anders aan de productielijn kunnen worden gebruikt. Wij kunnen volledige kitting-diensten leveren; van eenvoudige bevestigingskits tot volledige installatiekits 

Submontage   

Wij kunnen eenvoudige, mechanische submontagewerk uitvoeren waardoor u zich meer kunt richting op uw kernvaardigheden. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde TR-vestiging om deze diensten in meer detail te bespreken.