Karrieremuligheter

TR Fastenings, en av Europas ledende distributører og produsenter av industrielle festeartikler, ser etter de beste og de smarteste. 

Vi ansetter ikke hvem som helst; for de rette personene kan vi tilby karrieremuligheter innen forskjellige kompetanseområder, inkludert: 

Nasjonalt og internasjonalt salg 

Salgsingeniører 

Innkjøp 

Lagerføring 

Logistikk 

Administrasjon 

Kvalitetssikring 

Med 16 divisjoner i Storbritannia og Irland, 8 på det europeiske fastlandet, 3 i Amerika, og 9 i Asia kan vi tilby karrieremuligheter i mange land.  

Fyll ut vårt online personlige spørreskjema. Alle feltene er valgfrie og informasjonen vil bli behandlet konfidensielt og vil ikke bli brukt av noen utenfor Trifast plc.   

Når vi får opplysningene, sjekker vi om vi har noe som passer din profil. Har vi noe, så kontakter vi deg for å diskutere videre. Hvis ikke, så beholder vi opplysningene i påvente av nye muligheter. 

Fyll ut vårt online personlige spørreskjema (In English only)

Til slutt, kan vi be om at du tar deg tid til å se nærmere på denne websiden. Den omfatter alle våre produkter og har informasjon om vårt verdensomspennende nettverk. Gå til våre finanssider. De vil kunne overbevise deg om at vi er et lønnsomt foretak med en solid fremtid.