Tervezés és kivitelezés 

Kutatási és tervezési részlegünk képes ellátni a meghatározott tervezési szakmai területeket, ezzel támogatást biztosítva mind saját hálózatunk, mind ügyfeleink alkalmazási megoldásai számára. 

Számos szolgáltatást és szakismereti területet tudunk felajánlani, beleértve a következőket is: 

Tesztelő létesítmények 

Kötőelem tesztelő képességeink négy kategóriába sorolhatók. 

Fémbevonat 

Méretezés 

Beszerelés 

Mechanikai 

Rajzolási szakterületek 

Számítógépes tervezés 2D és 3D ipari szabvány szerinti CAD szoftverrel 

Solidworks 2006 

3D Gépészeti tervezési megoldások 

3D modellezés 

Elemzés eszközök 

Adatkezelési megoldások 

Rajz- és specifikáció elkészítése és kézbentartása 

AutoCAD 14 

Globálisan felismert fájl-formátum és rajzolási támogatás

Termék racionalizálás 

A termékkínálat áttekintésének és racionalizálásának területén szorosan együttműködünk megrendelőinkkel annak érdekében, hogy biztosak lehessenek benne, hogy csak az üzleti tevékenységükhöz megfelelő termékeket vásárolják meg; ezzel csökkentve a költségeket és a hatékonyságot fokozva.  

Ha szeretné, hogy egy teljes termék-racionalizálási felméréshez árajánlatot tegyünk Önöknek, kattintson ide

24 órás támogatás 

A TR Fastenings műszaki webhelye több ezer termék méret-adatait tartalmazza. A webhely ezen felül megrendelőink számára a rendelkezésre álló legnagyobb terjedelmű ingyenes CAD könyvtárhoz biztosít hozzáférést. A könyvtárban szereplő több mint 20 000 konfiguráció segítségével meghatározható az Önök számára szükséges kötőelem pontos mérete, majd a megfelelően méretezett modell 27 különböző 2D és 3D formátum valamelyikében letölthető. Ezek többek között a következők lehetnek: AutoCAD, Catia, Pro/Engineer, SolidWorks, DXF, IGES, és STEP. 

A projekt eszköztár úgy lett tervezve, hogy a kötőelemek meghatározása a lehető legegyszerűbben elvégezhető legyen. Tudjuk, hogy a legtöbb mérnökök több egyedi projekten dolgoznak, és hogy ezek a projektek gyakran igényelnek kötőelemeket. A Projekt eszköztár segítségével a kötőelem specifikációk webhelyünkről az egyedi projektekbe kimenthetők, s így azok később sokkal könnyebben megtalálhatók. Eszköztárunk segítségével a következőkre nyílik lehetősége: 

TR alkatrész-számok 

Tételek kimentése projektekbe 

Tetszés szerinti számú projekt létrehozása 

Projektjei kollegáival történő megosztása a világon bárhol - ehhez mindössze Internetes hozzáférésre van szükség 

Kérdések gyors eljuttatása a TR-hez 

Online termék Tudásbázis cikkeink célja, hogy segítse a megrendelők alkalmazás tervezését és az összeszereléseket.  

Az egyéb lehetőségek közé tartozik az animációs könyvtár, amely saját kötőelemeink működését ismerteti lépésről-lépésre, a mértékegység-átváltó számológép, valamint tervezési hírmagazinunkhoz való hozzáférés, ami információkat nyújt a legfrissebb hírekről és fejlesztésekről.  

Új termék támogatása 

Számos cég átsiklik a kötőelemek fölött az új termékek tervezése során, pedig a megfelelő választás óriási különbséget jelenthet a végső összeszerelési költségekben és a végtermék élettartamában. 

Mérnökeink a mechanikai szerelés szakértői, és mindig a megfelelő kötőelemet ajánlják, a következők figyelembe vételével: Szükséges költség, szerelési módszer, és teljesítmény. 

Ha szeretne további információkat kapni arra vonatkozóan, hogy hogyan segíthetjük Önöket a tervezési fázisban, kattintson ide