Gyártás és minőség

Számos gyárunk a megrendelők rajzai alapján történő nagy mennyiségű egyedi alkatrészgyártásra specializálódott. Emellett a más vezető gyártókkal rendelkező stratégiai partnerkapcsolataink lehetővé teszik számunkra, hogy többek között a következő egyedi alkatrészek széles választékát kínálhassuk: 

Esztergálással és gépi megmunkálással készült alkatrészek 

Hidegen megmunkált fejjel rendelkező termékek 

Préselt termékek 

Sajtolt termékek 

Világszerte több mint 5000, különféle iparágakban tevékenykedő céget látunk el. Ezek közül számos iparág mind a termékeket, mind a minőséget illetően speciális követelményeket támaszt. A mi feladatunk, hogy saját termékválasztékunk és minőségi megbízásaink alapján mindezeknek a követelményeknek eleget tegyünk.

Gyártás   

Gyártó hálózatunk két kontinensre terjed ki, és az általunk forgalmazott összes alkatrész 25%-át állítja elő. Nagy mennyiségű gyártóként szem előtt tartjuk a minőség, a költség, és a következetesség fontosságát. Biztosítani tudjuk, hogy az alkatrészek a megfelelő berendezésekkel és a világ megfelelő részén kerüljenek legyártásra annak érdekében, hogy eleget tegyünk a költség- és beszállítási elvárásoknak. 

6 gyár 

ISO 9000 és TS16949 akkreditáció 

Gyáron belüli hőkezelő üzem 

Gyáron belüli vákuum-lezáró egység 

Gyáron belüli csomagoló üzem 

Kapacitás 

Kína:  2500 m2-es hideg fejmegmunkáló - évi 600 millió alkatrész           

Malajzia:  2 800 m2-es hideg fejmegmunkáló - évi 800 millió alkatrész 

Szingapúr:  3 400 m2-es hidegen megmunkált egyedi termékek - évi 1,4 milliárd alkatrész 

Tajvan: 4 200 m2-es hideg fejmegmunkáló - évi 2,4 milliárd alkatrész 

Egyesült Királyság: 1 200 m2-es rúdesztergálás - évi 80 millió alkatrész 

A TR összesen 14100 m2 gyártó alapterülettel rendelkezik, ahol több mint 5 milliárd alkatrészt állít elő évente.

Minőség 

A TR célja, hogy olyan minimális termékminőség szintet biztosítson, ami megakadályozza a minőségileg nem kielégítő kötőelemek gyártását, azzal a céllal, hogy adott jellemzőknél zéró hibaértéket érjen el. 

Kívánságra a megrendelő által specifikált minőségi standardok is biztosíthatók. Ezek a magasabb szintű minőségi standardok pl. elektronikus PPAP, beszállító fejlesztés, stratégiai forráskialakítás, valamint számítógép/kamera/lézer és hengeres válogatás alkalmazásával érhetők el. 

Regisztrálások 

ISO 9001 : 2008  

ISO/TS 16949   

ISO 14001 : 2004  

Az OHSAS 18001-nek megfelelő egészségvédelem és biztonságtechnika

BS EN9120 : 2005

Egyéb szolgáltatások 

Készlet összeállítás 

Számos gyártó rögzítő- illetve összeszerelő készleteket szállít végtermékeikkel. A készletek előállítása időigényes és olyan forrásokat igénylő tevékenység, amelyeket érdemesebb inkább a szerelősor más részén alkalmazni. 

Teljes kiterjedésű készlet-előállítási  szolgáltatást tudunk ajánlani, az egyszerű rögzítő készletektől a teljes beszerelési készletekig 

Részegység 

Vállalunk egyszerű mechanikai részegység szerelési tevékenységeket, amely lehetővé teszi az Önök számára, hogy a fő tevékenységi körre összpontosíthassanak. 

Ezeknek a szolgáltatásoknak a részletes megbeszéléséhez lépjen kapcsolatba a legközelebbi TR kirendeltséggel.