Karrierek 

A TR Fastenings, Európa vezető kötőelem gyártója és forgalmazója, a legokosabb és legjobb munkaerőt keresi. 

Mi nem foglalkoztatunk bárkit, de a megfelelő emberek számára széles körben tudunk karrier lehetőséget kínálni. Ezek közé a következők tartoznak: 

Kereskedelem – külső és belső 

Kereskedőmérnökök 

Anyagbeszerzés Raktározás 

Szállítás 

Adminisztráció

Minőségellenőrzés 

Az Egyesül Királyságban és Írországban levő 16,az Európában levő 8, az Amerikai kontinensen levő 3, és az Ázsiában levő 9 részlegünk révén a világon szinte bárhol tudunk munkalehetőséget ajánlani.  

Töltse ki on-line személyzeti kérdőívünket. A kérdőív valamennyi rovata opcionális, és a közölt információk nem kerülnek feltárásra a Trifast plc-n kívüli más cégek számára.  

A kérdőív beérkezése után áttanulmányozzuk azt, hogy tudunk-e valamilyen Önnek megfelelő lehetőséget ajánlani. Ha igen, akkor a továbbiak megbeszélése érdekében kapcsolatba lépünk Önnel. Ha nem, akkor adatait nyilvántartjuk arra az esetre, ha később valamilyen lehetőség rendelkezésre áll. 

Töltse ki on-line személyzeti kérdőívünket (In English only)

Végül pedig javasoljuk, hogy nézzen körül a webhelyen. Itt mindent megtalál, termékeinktől egészen globális hálózatunkig. Ezen belül is javasoljuk, hogy tekintse át pénzügyi információinkat. Ezzel meggyőződhet róla, hogy egy nyereséges vállalattal áll szemben, amely előtt biztos jövő áll