Cariere  

TR Fastenings ca unul dintre producatorii si distribuitorii lideri din Europa se straduieste a fi cel mai bun si luminos.  

Noi nu doar angajam pe cineva, ci pentru persoanele potrivite, putem oferi carieră în multe diferite discipline. Inclusiv:  

Vanlorificare - externa şi interna 

Ingineri de valorificare 

Aprovizionare Gestionare 

Logistica 

Administratie 

Calitate  

Cu 16 diviziuni în Marea Britanie şi Irlanda, 8 in Europa, 3 din America şi 9 din Asia putem, oferi de fapt o carieră aproape oriunde.  

Completaţi chestionarul nostru on-line cu privire la personal.  Toate reperele sunt opţionale, precum şi orice informaţii prezentate vor fi tratate confidential si nu vor fi inmanate in afara Trifast plc.  

Odată ceo primim, vom verifica pentru a vedea dacă avem ceva potrivit pentru dvs. Dacă este aşa, vom fi în contact pentru a discuta despre lucrurile mai departe. Dacă nu, vom tine la curent datele pe fişier pentru ocazia, când devine disponibil  

Chestionar on-line (numai în engleză) 

În cele din urmă, vă rugam să sacrificati puţin timp pentru a privi mai profund acest site. Acesta acoperă totul, de la incepand de la produsele noastre pana la reteaua noastra globala. În special, probabil doriţi să va uitati la  sectiuna nostra financiara. Aceasta vă va da increderecă ca sunteti de a face fata cu o companie profitabilă, cu un viitor sigur.