Design & Inginerie   

Echipa noastra de Cercetare şi Inginerie are capacitatea de a cuprinde discipline specifice de inginerie, de sprijin atât in propriile noastre de reţele cat şi in cele a clientului daca solicita aceasta asistenta 

Suntem in masura sa oferim mai multe servicii şi solutii, inclusiv: 

Testarea facilitati 

Capabilităţile noastre de testare a elementelor de fixare sunt prezentate pe scurt în patru categorii. 

Suprafata de protectie galvanica 

Dimensională   

De instalare 

Mecanice 

Discipline de desen 

Spaţiul de lucru de inginerie în 2D & 3D CAD Software-ul standard în industrie 

Solidworks 2006 

Solutii de proiectare mecanica 3D

3D modelare 

Analaiza instrumentelor

Solutii pentru administrarea datelor

Crearea si controlul desenelor şi specificaţiilor 

AutoCAD 14 

Sprijin pentru desenele de format global 

Rationalizarea produselor  

Noi lucrăm în strânsă colaborare cu clienţii noştri de a revizui şi de a raţionalizarea gamelor de produse, astfel încât să puteţi fi sigur, ca cumpărati produse potrivite pentru afacerea dvs., pentru reducerea costurilor şi creşterea eficienţei.  

 

24 ore de sprijin  

Site-ul technic al TR cuprinde informaţii dimensionale cu privire la mii de produse. Acest site oferă, de asemenea, clientilor nostri acces la biblioteca CAD cuprinzand majoritatea produselor. Cu peste 20,000 de configuraţii în bibliotecă puteţi specifica exact dimensiunea produselor de care aveţi nevoie apoi descărca modelul correct de dimensiuni într-una din 27 de diferite formate 2D şi 3D. Acestea includ: AutoCAD, Catia, Pro / Engineer, SolidWorks, DXF, IGES şi apoi pasul urmator.  

 Proiectul de instrumente a fost conceput pentru a face cat uşor posibil specificarea produselor. Noi ştim ca marea majoritate a inginerilor lucreaza la proiecte individuale diferite şi de faptul că aceste proiecte de multe ori au nevoie deelemente de fixări. Cu proiectul de instrumente puteţi salva date si specificaţiile de la site-ul nostru în proiecte individuale, care va ajuza sa le  gasiti mult mai uşor mai târziu. Cu instrumente noastre, aveţi posibilitatea să: 

A generate numere de produse TR pentru orice element de pe site-ul nostru

Salvare elemente în proiecte

Crearea a cât mai multor proiectede de care aveti nevoie.

a impartasi proiectelor cu colegii dumneavoastră oriunde în lume - toate acestea au nevoie doar de acces la Internet

A trimite solicitari de oferte la atentia TR 

Baza de cunoştinţe de produse online este conceputea pentru a ajuta clientul in procesul de design şi ansamblare. 

Alte facilităţi includ bibliotecă cu animatie care arată un ghid al produselor TR pas cu pas a modului de comportare in aplicatie, mai contine calculator de conversie, precum şi acces la revista nostra de inginerie ca va tine la curent cu informatii cu privire la cele mai noi stiri si evenimente. 

Asistenţă pentru produse noi  

Multe companii dezaprciaza la prima vedere elementele de  fixări si atunci când este vorba de proiectarea de produse noi se intilnesc cu diferente dramatice de costurilor generale şi durata de viaţă a produsului finit.  

Inginerii noştri sunt experţi în mecanică şi asamblare si pat recomanda întotdeauna produsul potrivit luând în considerare: costul, metoda de montaj şi de performanţă necesare.  

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre acestea va putem ajuta sau/si la etapa de proiectare, click aici