Fabricare & Calitate  

Majoritatea fabricilor noastre sunt dedicate pentru a produce piese speciale de volum mare pe baza desenelor clientilor. În plus parteneriatul nostru strategice alti mari producatori ne permite să oferim o gamă largă de piese speciale, inclusiv:  

strunjite & piese de serie 

Produse indesate la rece

Presate 

matriţate 

Furnizam la peste 5000 de firme in toate segmentele ale industriei pe globul pamintesc. Majoritatea acestor industrii au cerinte specifice de produse si calitate.Telul noastru este de a satisface aceste nevoi, si a inlargii intermediul nostru de gama de produse şi de domeniul de aplicare al acreditatiei calitative 

Productie  

Reţeaua noastră de fabricaţie cuprinde două continente şi produce 25% al componentelor pe care le vindem. Ca un producator cu scara larga de produse apreciem importanţa de calitate, cost şi coerenţa. Vă pot asigura piesele sunt cu masini corespunzátoare si in acea parte a lumii pentru a vă satisface nevoile de cost şi de livrare.  

6 fabrici

acreditate cu ISO 9000 & TS16949

tratament calire termica In incinta  

izolatie vid in incinta

Impachetare si ambalare in incinta  

Capacitate  

China: 2500 mp - indesare la rece - 600 de milioane de piese pe an     

Malaysia: 2800 mp - indesare la rece - 800 de milioane de piese pe an     

Singapore: 3400 mp - produse special indesate la rece - 1,4 miliarde de piese pe an     

Taiwan: 4200 mp - indesare la rece - 2,4 miliarde de piese pe an     

Marea Britanie: 1200 sq m - strunjite di bari - 80 de milioane de piese pe an 

În total, TR are 14100 m pătraţi de spaţiu de producţie care produc mai mult de 5 miliarde de părţi în fiecare an.  

Calitate 

Scopul TR este a oferi un nivel minim de produs Calitate care previne producerea de non-conformitate Produse cu obiectivul de a se apropie de zero defecte pentru caracteristici specifice.   

Cerintele de calitate standard specifice a clientului pot fi, de asemenea satisfacute. Mijloacele de realizare a acestor cerinte de calitate superioară sunt de exemplu, PPAP electronic, dezvoltarea furnizorului, sursa strategica, precum şi camera / laser/caloric si rola de sortare. 

Rrgistrnati 

ISO 9000: 2000 

TS 16949 

ISO 14001: 1996 

Sanatate si Securitate, în conformitate cu OHSAS 18001 

BN EN9120 : 2005

Alte Servicii  

Kitting  

Mulţi producători de bunuri furnizeaza piese asamble sau monteaza kituri cu produsele lor finite. Producerea de kituri poat fi consumatoare de timp şi consumă resurse care pot fi utilizate mai efectiv în altă parte de exemplu pe linia de asamblare.  

Putem completa oferta noastra de servicii de la incepand cu cele mai simple kituripina la instalare acelor cu complexitate mare.  

Sub-montaj  

Va putem oferi/prelua subansamblul dvs.mecanic, permiţându-vă mai mult timp a va concentra la competentele dvs. de baza.  

Pentru a discuta despre oricare dintre aceste servicii, pentru mai multe detalii, contactati cea mai apropiata suscursala TR.