Inventar Administrat de catre Client (VMI) 

Volume mari de componente cu valori minime de la furnizor la linia de producţie implică administrare. Acest lucru poate adăuga considerabil la costul total al pieselor. Sistemul nostru logistic de furnizare pot practic elimina aceste proceselor de administrare şi a reduce toate costurile de acest gen ale clientului. 

Fiecare sistem instalat de noi se adapteaza la nevoile individuale ale clientului şi pot varia de la un simplu sistem de KanFax pina la furnizare directa la linia de fabricatie pentru volume foarte mari de utilizatori. 

VMI Beneficii  

Reducerea dramatica a numarului de furnizori şi a costurilor de administrare 

Reducerea costurilor de inspecţiei intrucat furnizam piese de calitate aprobate direct la linia de producţie

Reducerea costurilor de stocare şi depozitare ca doar câteva zile stoc are clientul la linia de producţie 

Producţia se concentreaze in asa fel numai asupra funcţiei sale de bază pentru ca piesele sunt întotdeauna disponibile de la punctul de utilizare 

Sistemul VMI  

Volume mari de componente cu valori minime de la furnizor la linia de producţie implică administrare. Acest lucru poate adăuga considerabil la costul total al pieselor. 

Sistemul nostru logistic de furnizare pot practic elimina aceste proceselor de administrare şi a reduce toate costurile de acest gen ale clientului. 

Fiecare sistem instalat de noi se adapteaza la nevoile individuale ale clientului şi pot varia de la un simplu sistem de KanFax pina la furnizare directa la linia de fabricatie pentru volume foarte mari de utilizatori. 

Dacă doriţi săanalizati un studiu a unei linii de producţie, va  putem recomanda cel mai bun sistem daca faceţi clic aici 

Livrari Globale  

Suntem pionierii în dezvoltarea modelelor de nivel ridicat global de livrare. 

Utilizam o abordare trei-trepte/niveluri, care includ echipe locale, naţionale şi internaţionale.  

Noi înţelegem că o soluţie globală creează anumite provocări, inclusiv de comunicare, cultură şi de securitate 

Livrarea noastră globală model a fost conceput de la baza  pentru a răspunde acestor provocări. 

Cea ce este important, operaţiunile de livrare mondiale TR ofera clienţilor noştri, avantaje atât calitativ, cât şi economice pe care le solicita.  

Dacă doriţi să vă contactam pentru a discuta despre o soluţie globală de aprovizionare pentru compania dumneavoastra click aici